top of page
WhatsApp Image 2023-10-05 at 14.34.05.webp

Bellypaint

Ben je zwanger? Oh geweldig! Ben je op zoek naar iets bijzonders om dit unieke moment in je leven vast te leggen, overweeg dan een bellypaint!

 

Het is een fantastische manier om een blijvende herinnering te creëren aan je zwangerschap. 

Een bellypaint is een kunstzinnige schildering op je zwangere buik. De natuurlijke rondingen van je buik lenen zich perfect voor zo'n unieke creatie. Ik maak gebruik van uitsluitend Europees goedgekeurde schmink, dezelfde die ik gebruik voor kindergrime, waardoor het 100% veilig is voor zowel moeder als kind. 

Wanneer je een bellypaint laat doen, kan dit gedurende je hele zwangerschap, zolang je buik zichtbaar is. Het tijdstip waarop je buik begint te groeien, verschilt per persoon, maar ik raad meestal aan dit tussen 30 en 38 weken te doen.

 

De duur van een bellypaint varieert gemiddeld tussen 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de complexiteit en de grootte van het ontwerp. Hierbij is ook tijd inbegrepen voor het plaatsen. Ik werk altijd op basis van een voorontwerp dat ik aan de ouders voor goedkeuring voorleg.

VERWIJDEREN VAN BELLYPAINT

Om de bellypaint te verwijderen, raad ik aan je buik eerst in te smeren met vloeibare zeep voordat je water gebruikt. Als de tekening is ingezeept, spoel je deze af met lauwwarm water en ga je met een washandje met zeep over de resterende plaatsen. Als er nog steeds kleur zichtbaar is, kun je je buik insmeren met (baby)olie en dit afvegen met een tissue voordat je opnieuw onder de douche gaat. Het achterblijven van een lichte kleurwaas op de buik vormt geen probleem voor moeder of kind.

ENKELE EXTRA TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BELLYPAINT:

 1. Draag geen strakke kleding op de dag zelf om striemen van de strakke kleding in de schildering te voorkomen.

 2. Smeer je buik niet in op de dag van de schildering, omdat lotion of olie de hechting van de schmink kan verminderen.

 3. Draag comfortabele kleding, gezien de duur van de schildering.

 4. Zorg voor een ontspannen omgeving.

 5. Betrek eventueel ook je borst(en)/armen in het ontwerp, aangezien een buikschildering niet per se hoeft te stoppen bij je buik. Je kunt ook een deel van je borst, armen of handen bij de schildering betrekken.

BELLYPAINT CADEAU DOEN

Natuurlijk is het geweldig om voor jezelf een bellypaint te boeken, maar wat ook heel bijzonder is, is om het cadeau te geven! Verras een aanstaande moeder met dit prachtige geschenk en laat haar stralen!

Je kunt een bellypaint cadeau geven tijdens bijvoorbeeld een babyshower! Ook kun je ervoor kiezen om het in de vorm van een waardebon aan de aanstaande moeder te schenken, zodat zij zelf kan bepalen waar en wanneer ze het wil laten doen. Een waardebon voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op
WhatsApp Image 2023-10-05 at 14.37.17.webp
WhatsApp Image 2023-10-05 at 14.37_edited.jpg
WhatsApp Image 2023-10-05 at 14.37_edited.jpg

Wat breng ik mee?

 • verschillende schminkproducten 

 • bling juweeltjes

 • alle benodigdheden (penselen, sponzen, ...) 

 • extra's zoals sjablonen en glitters

Wat voorzie jij?

 • een tafel (>1,5m²)

 • twee stoelen 

 • overdekt of in de schaduw 

 • de mogelijkheid om water te verversen 

 • gratis parkeergelegendheid

Prijs

 • € 80,00  

 • exclusief vervoerskosten ( €0,45/km)

     vanuit Nijlen

 • geen vervoerskosten binnen de 5km

     rond mijn thuisadres 

bottom of page